Suosikki teknologiablogini

UncategorizedComments are off for this post.

You Are Here:Suosikki teknologiablogini

Kuten moni saattaakin jo varmasti arvata, olen teknologian suuri ystävä ja nautin sen tarjoamista uusista mahdollisuuksista. Tämän takia haluankin aina pysyä ajan tasalla teknologian kehityksessä sekä uusista tuotteista ja ideoista teknologiaan liittyen. Vaikka monet uutissivustot ja lehdet tarjoavatkin usein teknologiaan keskittyvän osion, koen itse, että teknologiaan keskittyneet blogit tarjoavat tietoa laajemmin ja nopeampaan tahtiin. Tämä onkin varmasti suurin syy siihen, minkä takia selailen päivittäin useiden eri teknologiaan keskittyvien blogien sivuja siinä toiveessa, että eteen tulisi jotain jännittävää ja mielenkiintoista.

Koska netti on täynnä erilaisia blogeja, saattaa itselleen mieluisten löytäminen olla toisinaan haasteellista. Tämän takia päätinkin jakaa suosikkini kanssanne ja esitellä muutaman blogin, joiden teknologiaosiot ovat mielestäni erityisen mielenkiintoisia, minkä takia palaankin kyseisille sivuille aina uudestaan ja uudestaan. Näiden nettisivujen artikkelit todellakin vievät mukanaan teknologian tulevaisuuteen, minkä takia saatankin unohtua kyseisille sivuille tunneiksi lukemaan mielenkiintoisia tekstejä aiheesta. Jos rakastat lukea uusista teknologisista innovaatioista ja olla ensimmäinen kaveripiirissäsi, joka tietää uusimman teknologian tuotteet, et varmasti tule pettymään näiden sivujen tarjontaan.

1. Mashable

Mashable on kansainvälisesti erittäin suuren suosion saavuttanut teknologiaan ja viihteeseen keskittynyt blogi, tai paremminkin nettilehti. Mashable-sivusto saa yli 45 miljoonaa vierailua kuukausittain. Sivujen suuri suosio ei ole mikään ihme, sillä tarjolla on aina mielenkiintoisia artikkeleita viihteestä, tieteestä, kulttuureista sekä teknologiasta. Henkilökohtaisesti nautin eniten Mashablen teknologiaosiosta, mutta nettisivut tarjoavat jokaiselle jotakin. Sivujen teknologiaan liittyvistä teksteistä tekee erittäin mielenkiintoista luettavaa se, että artikkelit ovat hyvin trendikkäitä ja ne kohdistuvat pääasiassa teknologian innovatiivisuuteen, ja sen tuomiin mahdollisuuksiin tulevaisuudessa. Näistä artikkeleista ei saisi tylsiä tekemälläkään.

2. Gizmodo

Toinen teknologiablogi, jonka lukemisesta todellakin nautin, on Gizmodo. Sen mielenkiintoiseen maailmaan saatan toisinaan kadota tunneiksi kerrallaan, sillä tarjolla on aina jotain uutta. Gizmodon fraasi on ”we come from the future” eli tulemme tulevaisuudesta. Jo tämä fraasi itsessään kertoo hyvin paljon siitä, mihin kyseinen blogi on keskittynyt, eli teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin tulevaisuudessa. Tämän blogin artikkeleita jokaisen on erittäin helppo seurata, sillä ne on kirjoitettu erittäin arkisesti ja aiheisiin on helppo samaistua. Näiltä nettisivuilta löytyy paljon tietoa uusista teknologiatuotteista, jotka voivat tehdä meidän jokaisen jokapäiväisestä elämästä entistäkin hauskempaa.

3. GigaOM

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä päätin mainita teknologiablogin nimeltä GigaOM. Tämä kyseinen blogi on hyvin erilainen kuin kaksi aikaisemmin mainitsemaani nettisivua. GigaOM on keskittynyt ainoastaan teknologiaan, ja kyseinen sivu on suunnattu teknologian ammattilaisille. Sivun ideana on auttaa firmoja ottamaan tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet paremmin käyttöön toiminnassaan. Kyseinen sivu sopiikin henkilöille, jotka työnsä puolesta ovat tekemisissä teknologian ja varsinkin tekoälyn kanssa. Sivuilta löytyy myös laajasti ammattilaisten kirjoittamia raportteja erilaisiin teknologiatrendeihin liittyen. Jos lukija toivoo näkevänsä raportin kokonaisuudessaan, tulee hänen maksaa tästä sisällöstä.

About the author:

Top